Maaltijdservice Eastermar

Onze DOELGROEPEN

PARtICULIEREN

Is het (tijdelijk) niet mogelijk om uw eten te bereiden, of heeft u hier gewoonweg geen tijd voor, dan is een koelverse maaltijd van Maaltijdservice Eastermar een prima alternatief! Door kleinschalig te blijven is de persoonlijke aandacht optimaal!

Het voordeel van de maaltijdservice is dat u niet aan een bepaalde tijd gebonden bent. U kunt aan tafel wanneer u dat schikt. U verwarmt de maaltijd enkele minuten in de magnetron en binnen een handomdraai zit u te genieten van een smakelijke, warme maaltijd. De ambachtelijk bereide maaltijden worden in de regio gratis thuisbezorgd.

Ook catering op locatie kan Maaltijdservice Eastermar voor u verzorgen.

Voor zorginstellingen
De kracht van een zorg- en welzijnsorganisatie zit in het persoonlijke contact met de cliënt. Door het uitgebreide aanbod van diensten en de signalerende functie, kan men vaak langer zelfstandig blijven wonen. Door de constante druk op de budgetten vanuit de overheid en de strenge regelgeving is het voor een organisatie niet altijd eenvoudig om nog geheel zelfstandig de maaltijdservice voor de cliënten te verzorgen. Maaltijdservice Eastermar zorgt ervoor dat u toch deze service kan blijven bieden. Wij bezorgen koelverse maaltijden voor uw organisatie en leveren zo nodig de apparatuur om het eten te regenereren. Zo is het niet alleen een uitbreiding van uw dienstverlening, maar kunnen zorg en welzijnsorganisaties zich steeds meer richten op hun kerntaken.  

Voor Iedereen: Eenvoudig en lekker

De maaltijden zijn voorzien van duidelijke instructies en wij leveren u de juiste apparatuur, zodat u uw maaltijden eenvoudig kunt regenereren. Daarnaast zorgen wij ervoor dat op alle maaltijden aangegeven wordt voor welke groep de maaltijd is. 


Gevarieerd, seizoensgebonden en vooral lekker!
Onze maaltijden worden uitsluitend met verse producten klaargemaakt en zitten boordevol voedingsstoffen. Daarnaast is het met zorg uitgeselecteerde vlees zoveel mogelijk clean label. Dit houdt in dat er geen onnatuurlijke kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. Wij houden rekening met dieten. Denk hierbij aan lactose vrije, natriumarme, glutenvrije, vegetarische, gemalen en vetbeperkte diëten. U weet dus zeker dat uw cliënten / kinderen niks tekort komen en iedere dag weer genieten van een lekkere en gezonde maaltijd.

VOOR kinderdagverblijven / bso

Veel kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties bieden een warme maaltijd aan voor de kinderen. Het eten van een warme maaltijd  kan worden aangeboden als extra service waar ouders op aanvraag gebruik van kunnen maken, of als standaard waarbij alle kinderen gezamenlijk warm eten.  

Vol energie 

Kinderen zijn de hele dagbezig op het kinderdagverblijf, ze spelen of zijn geconcentreerd bezig. Het is belangrijk dat kinderen voldoende energie hebben om de hele dag actief te zijn. Deze energie halen kinderen voornamelijk uit voedingsstoffen die volop in warme maaltijden zitten. Onze maaltijden worden uitsluitend bereid met verse producten. Zo kunnen wij een optimaal behoud van vitamines en mineralen garanderen. De porties voor kinderdagverblijven worden aangepast op de dagelijkse voedingsbehoefte van de kinderen en zijn vooral gericht op de smaak van kinderen. 

Lekker en sociaal 

Het is gezellig om samen met vriendjes en vriendinnetjes te eten. Het eten lijkt opeens lekkerder te smaken. Naast dat de kinderen een gezonde maaltijd binnenkrijgen, maakt het samen eten het ook leuk en zo leert het kind steeds meer producten kennen. Bovendien kunnen de ouders er voor kiezen om de kinderen ’s avonds een boterham te geven, om zo meer tijd over te houden om leuke dingen te doen in plaats van de bekende strijd te voeren om de kinderen toch nog een gezonde warme maaltijd te geven. 

Meer info nodig als Organisatie?
Mail of bel voor alle mogelijkheden!