Maaltijdservice Eastermar

onze Maaltijden

Koelverse Maaltijden

Onze koelverse maaltijden worden na het klaarmaken snel teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Op deze manier blijven smaak, kleur, voedingswaarden en vitamines optimaal behouden. Zo blijf vers ook echt vers!

Het voordeel van de maaltijdservice is dat u niet aan een bepaalde tijd gebonden bent. U kunt aan tafel wanneer u dat schikt. U verwarmt de maaltijd enkele minuten in de magnetron en binnen een handomdraai zit u te genieten van een smakelijke, warme maaltijd. Aan de hand van een bestellijst kunt u zelf uw maaltijd samenstellen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om diëten en bestaat er de mogelijkheid om extra porties groenten of aardappelgerechten te bestellen.

De maaltijden kunnen worden opgewarmd in de oven of magnetron, desgewenst kunt u een magnetron in bruikleen krijgen. De maaltijden worden 1 of 2 keer per week bij u thuisbezorgd. U kunt de maaltijden minimaal 7 dagen bewaren in de koelkast. Het bezorggebied is een straal van ca. 20 kilometer rond Eastermar.

Koelverse maaltijd (incl. bezorging)     € 7,00 p.p.

vrijblijvend Proberen?Ons proefpakket bestaat uit een gevarieerde samenstelling van drie koelverse maaltijden voor slechts € 14,95!

Overwerkmaaltijden (vanaf 6 pers.)

Wij bereiden ook goed verzorgde en verse overwerkmaaltijden. Ideaal wanneer er ’s avonds doorgewerkt moet worden, of wat te denken als het ‘ûngetiid’ is bij de loonwerkers. Een stevige warme hap gaat er dan wel in!  De maaltijden worden warm afgeleverd op locatie en kunnen in buffetvorm (zodat iedereen zelf kan opscheppen) of in één- persoons maaltijdschalen geleverd worden, inclusief borden, bestek en servetten. Desgewenst kan er ook een nagerecht bij besteld worden. Overwerkmaaltijden (600 gram)      €   10,50 p.p.

Nagerecht                                             €     2,00 p.p.

De bezorging binnen een straal van 10 kilometer is gratis! Bestellingen dienen minimaal één dag van tevoren worden doorgegeven via 0512 47 20 91 of 06 21 29 50 36.